Tanquem el 1r període de cens

03-06-2019


El divendres 31 va ser l'últim dia per fer els censos de primavera del 2019. Això vol dir que estem fora de període per fer la feina de camp, però podeu penjar la informació al web sense problemes. Teniu fins a finals de juny per registrar al web la informació que heu pres al camp.

De moment ja s'han registrat nius a 38 municipis, en total són 5794 nius. Esperem que en els propers dies aquesta xifra es multipliqui, ja que hi han moltes Unitats de Mostreig registrades que tenen les dades pendents d'entrar. Aquest any hi han 190 Unitats de Mostreig registrades, estem a punt de superar el rècord històric d'orenetes, que van ser 200 UM registardes al 2017.

Al mapa podeu veure aquelles comarques on hi han dades, les que tenen UM registrades però encara no tenen dades i les que no han registrat UM encara. 

Per comarques, la més activa, de moment, és el Vallès Oriental, on s'han registrat dades a 5 municipis diferents. El municipi on s'han registrat més dades de moment és a Mollet del Vallès, on han comptat 1098 nius!

Recordeu que encara podeu participar en el Projecte Orenetes aquest any fent el cens d'estiu que comença el 15 de juny i finalitza el 31 de juliol.