El projecte orenetes bat rècord de participació

01-08-2019

Aquest any s'ha assolit la màxima participació del projecte des de la seva aparició el 2007. S'han enregistrat 268 unitats de mostreig, la xifra més alta del projecte i que representa un augment del 31% respecte de l'any passat. El nombre de nius enregistrat també augmenta fins als 21.588 a data 31 de juliol, el que representa un augment del 15% respecte de l'any passat. Recordeu que, tot i que vam tancar el període de cens ahir, encara podeu entrar dades fins al 15 d'octubre. Això vol dir que aquesta xifra encara pot augmentar.

El nombre de comarques participants en el projecte també ha augmentat. Per primer cop 37 comarques han enregistrat Unitats de Mostreig i 32 comarques, a més,  han enregistrat dades. Les comarques pintades en vermell són aquelles on hi ha unitats de mostreig però encara no hi ha dades i les verdes són comarques on a més d'unitats de mostreig també hi ha dades enregistrades. Les comarques pintades en gris no han enregistrat unitats de mostreig. A més també hi ha hagut participació a Andorra, Mallorca, Menorca i a Castelló. El nombre de municipis participants en el projecte també ha augmentat fins a 97, un 17% més que l'any passat.

Des d'aquí volem agrair a totes les persones que s'han implicat en el projecte aquest any i esperem continuar comptant amb la vostra col·laboració en el futur!