Comença el segon perí­ode de cens!

15-06-2016

Des d’avui fins el 31 de juliol podeu començar a fer els vostres censos d’oreneta cuablanca per introduir-los al web del Projecte Orenetes. Durant el primer període de cens varem poder gaudir de les orenetes construint els seus nius, mentre que en el segon període que ara comença, les parelles d’oreneta ja tenen els seus polls. Si no vau tenir oportunitat de fer el primer cens, us animem a participar ara, ja que pot ser molt engrescador!

Gràcies a tots els participants que van fer el cens de primavera ja podem comptar 10.484 nius i 158 unitats de mostreig introduïts aquest any. Això suposa un increment del 33% respecte dels nius introduïts a la primavera del 2015 i d’un 45% respecte dels del 2014, tot un rècord! 

Com sempre us volem agrair la fantàstica tasca que feu tots els participants de forma desinteressada contribuint a que aquest projecte tiri endavant i fent-lo una mica més gran cada dia. Però a més, avui que comença el cens, us volem llençar un repte: en total l’any passat, després del cens d’estiu es van comptar 20.337 nius, aquest any volem superar-ho, ens ajudeu?